Testimonials

 

Diskusprolaps

 

Dette er blot en lille solstråle historie, og hvad man alligevel kan opnå trods diskusprolapser.

Jeg gik sidste år hos Jacob da jeg havde fået pådraget mig en diskusprolaps i marts 2020. Da jeg startede hos Jacob lå jeg ned ude på gangen da han kom ud til mig. Et par gange senere sad jeg ned, til sidst kunne jeg stå op og vente på min tid. Siden oktober 2020 har jeg kunne løbe kontinuerligt 3-4 gange om ugen uden smerter. Mit mål har været at skulle komme under de famøse 20 min på 5 km.
Og igår d. 1/2-2021 klarede jeg så de 5 km på 19 min og 59 sek. 🙂

Så mange tak for jeres hjælp!

Nick Thyme Hamann

Rygtræningshold

 

Jeg har netop afsluttet jeres 6-ugers ryghold med Magnus. Vil bare sige, at det har været virkelig, virkelig godt!

Min ryg har det perfekt og jeg er via kurset blevet 100 pct. bevidst om, hvilke muskler der skal trænes for at holde ryggen i orden. Den viden har jeg ikke fået på noget andet hold – hverken i div. fitnesscentre, yoga eller sågar endda hos fysioterapeut. Holdstørrelsen er rigtig god og der er tid til at man får den supervision, man har brug for og plads til at spørge. 

Nogle kan måske mene, at prisen afskrækker lidt – men herfra lyder det, at pengene er givet SÅ godt ud!

Lotte
Tidl. deltager på rygtræningshold

 

 

Det har været udbytterigt for mig at deltage i kurset.

Magnus har struktureret timerne stramt, har været meget pædagogisk og har givet hver enkelt deltager den nødvendige støtte og opmuntring.

Det har givet tryghed – jeg har i hvert fald kastet mig ud i øvelser, jeg ikke havde turdet uden denne personlige, grundige vejledning af højt kvalificeret underviser.

Det lille deltagerantal er vigtigt.

Med varmeste anbefaling af kurset og af Magnus som underviser!

Margrethe
Tidl. deltager på rygtræningshold

Jacob West – den bedste kiropraktor der nogensinde har haft fat i mig!

 

Jeg har døjet med en knæskade efter hård træning og et styrt på cykel, men dette fik Jacob rettet op på. Der blev hurtigt fundet ud af, at jeg havde fået lavet forkerte skosåler. Dette var den væsentlige årsag til at skaden sprang ud, så efter 3 behandlinger kunne jeg begynde at cykle igen.
Vi besluttede at jeg skulle have et yderlige tjek af kroppen, så vi kunne se om der var andre årsager end sålerne.
Der fandt vi hurtigt ud af, at der var rigeligt at tage fat på og at kroppen skulle rettes langsomt op igen. Jeg blev bikefittet på min cykel og der blev lagt et program som jeg skulle følge. Her 4 uger efter så spiller det hele maks igen. Der er stadig arbejde forude, men takket være WestLoft så går det den helt rigtige vej igen. Og forhåbentligt derhen hvor jeg undgår skader igen!
Så STOR tak til WestLoft – de bedste inden for deres fag!!

Mads Pedersen
Professionel cykelrytter, Trek-Segafredo

Godt behandlingsforløb

Kære WestLoft

Tak for en rigtig god og kompetent behandling i forbindelse med min rygskade.
God indledende snak, god diagnostik og supergod og effektiv behandling. Fik straks fra starten følelsen af, at her var jeg i hænderne på fagfolk, der kan deres metier til topkarakter. Tillige en rigtig god kommunikation fra behandlerens side om diagnosen og behandlingen. Professionelt og i en afslappet atmosfære på samme tid. Det giver stor tryghed. Westloft kan varmt anbefales.

Med venlig hilsen
Jens Astrup Madsen
Chefkonsulent og ekstern lektor

Nærvær og stærk faglighed

Kære WestLoft

Tak for jeres engagement og professionalisme. Jeres tilgang og nærvær krydret med objektiv stærk faglighed har været et vigtigt element i mit forløb.

Mvh Flemming Hvidesten
Professional coaching & Leadership development

Undervisning læger

Kære Jacob og Jonas

Min gruppe valgte jeres præsentation som årets bedste efteruddannelsesoplæg i 2011 takket være jeres gode oplæg, som punkterede flere af vores fordomme om kiropraktorer. Det åbnede mine øjne for hvad den moderne kiropraktor kan i forhold til diagnostik og behandling, og jeg er ikke siden blevet skuffet. Jeg takker for det gode samarbejde og er meget glad for de relevante tilbagemeldinger/epikriser.

Bedste hilsner
Marianne Carnera,
praktiserende læge i Brøndby

Støtte og opbakning

Kære WestLoft

Jeres hjælp gennem hele min sygdomsperiode var helt formidabel. Jeg er meget taknemmelig over jeres støtte & opbakning, jeres gode råd og behandlinger. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden. Tusind tak!

Mette Medom Vorre, læge

Tværfagligt samarbejde

Kære Jacob West og Jonas Loft

God vind med jeres nye filial i Glostrup. I gør det fremragende og det er mit håb at samarbejdet mellem praktiserende læger og kiropraktorer, bliver som vores med jer – det er i hvert fald til stor nytte i vores klinik, hvor vi tilstræber optimal behandling af vores patienter.

Med venlig hilsen
Læge Kim Kristiansen,
Rosenørns Alle 41, 1970 Frb. C

God behandling

Kære WestLoft

Tak for jeres altid hjælpende hænder og tak for god behandling!

Bedste hilsner
Kasper Eistrup, Billedkunstner, forsanger, guitarist, komponist (Kashmir)

Råd og vejledning

Kære WestLoft

Tak for jeres store hjælp igennem lang tid, og jeres råd og vejledning. Uden jeres hjælp tror jeg ikke, jeg var nået så langt. Jeg har det rigtig godt i dag. I har mine bedste anbefalinger!

Bente Sofie Jørgensen
Sprogøvej 17, Frederiksberg

Professionelle og servicemindede

Westloft er helt igennem professionelle – også mere end min læge! Jeg er meget tryg ved de behandlinger jeg har fået. De kan svare på alle spørgsmål og supplerer gerne med yderligere indsigt i deres arbejde. Det er betryggende at man bliver inddraget i behandlingen og får at vide hvad der foregår. Efter første gravidtet og årevis bag en computerskærm, havde jeg brok med ryggen (en betændt disc i rygsøjlen), den blev god igen og med lidt supplende øvelser og ændret arbejdstilling blev min ryg så god som ny.

Jeg fik betændelse i låret under min anden gravidtet og kunne stort set ikke gå og ikke tage antibiotika, det blev også fikset med behandlinger og efter bare 3 uger, var jeg helt smertefri og kunne gå igen. Jeg fik et hofteskred af min sidste fødsel og den blev også rettet på plads. Min ryg begyndte at drille igen af at slæbe en tung baby og nu er jeg igen så god som ny. Hele fire skavanker har jeg fået helbredt og hver gang følt mig i utroligt kompetente hænder, hvor man ved hvad bevægeapperatet går ud på. Tænk at være helt og aldeles smertefri og kunne træne, når min praktisrende læge, blot har henvist mig til panodiler og hvile. Det undrer mig, at kiropraktik ikke er mere udbredt til smertelindring og behandling af problemer med kroppen. Derudover er al personalet derinde søde,rare og servicen høj. Min varmeste anbefaling. Tak for altid god behandling.

Sakena Ali
Informationsarkitekt

Diagnostik

En konsultation med WestLoft føles som en konsultation med Kiropraktorernes Sherlock Holmes. Udfra liden information er de i stand til at komme frem til en uhyggelig præcis konklusion og mindst lige så vigtigt forbedre tingenes tilstand allerede fra første besøg.

Rune Søltoft
IT Konsulent

Albuefraktur

Efter en kompliceret albuefraktur fik kiropraktoren genskabt så god bevægelighed i armen, at selv ortopædkirurgen var overrasket.

Cecilie Frederiksen
Frisør

Morbus Bechterew

Gigtsygdommen Bechterew har givet stivhed og ømhed i nakke, ryg, arme og ben. Kiropraktisk behandling hos WestLoft har hjulpet mig til at bevare størst mulig bevægelighed, og har givet god lindring i hele kroppen.

Finn Lemkuhl
IT Konsulent

 Bestil tid online

Kontakt klinikken, hvis du oplever problemer.

 Online booking

 Bestil tid

33 12 16 12

Telefontid
Mandag 7.30 - 20.00
Tirsdag - fredag 7.30 - 18.00

clock

Åbningstider

København
Mandag 7.00 - 20.00
Tirsdag - fredag 7.00 - 18.00

Glostrup
Hverdage 7.00 - 18.00
Herlev
Hverdage skiftende i tidsrummet
7.00 - 18.00

Oftest stillede spørgsmål

Se de oftest stillede spørgsmål om kiropraktik

Læs mere

Bliv behandlet af de bedste

Her finder du et af Danmarks største kiropraktiske teams. Vores kiropraktorer er dygtige specialister så du sikres den bedst mulige behandling. Vi bidrager til forskning og underviser både læger og kiropraktorer.

Læs mere

Se hvad læger og patienter siger om os

Vi har mange tilfredse patienter og henvisende læger. Her kan du se, hvad nogle af dem siger om os.

Læs mere

Testimonials

TILBAGE

 


Diskusprolaps

  Dette er blot en lille solstråle historie, og hvad man alligevel kan opnå trods diskusprolapser. Jeg gik sidste år hos Jacob da jeg havde fået pådraget mig en diskusprolaps i marts 2020. Da jeg startede hos Jacob lå jeg ned ude på gangen da han kom ud til mig. Et par gange senere sad…


Rygtræningshold

  Jeg har netop afsluttet jeres 6-ugers ryghold med Magnus. Vil bare sige, at det har været virkelig, virkelig godt! Min ryg har det perfekt og jeg er via kurset blevet 100 pct. bevidst om, hvilke muskler der skal trænes for at holde ryggen i orden. Den viden har jeg ikke fået på noget andet…


Jacob West – den bedste kiropraktor der nogensinde har haft fat i mig!

  Jeg har døjet med en knæskade efter hård træning og et styrt på cykel, men dette fik Jacob rettet op på. Der blev hurtigt fundet ud af, at jeg havde fået lavet forkerte skosåler. Dette var den væsentlige årsag til at skaden sprang ud, så efter 3 behandlinger kunne jeg begynde at cykle igen….


Godt behandlingsforløb

Kære WestLoft Tak for en rigtig god og kompetent behandling i forbindelse med min rygskade. God indledende snak, god diagnostik og supergod og effektiv behandling. Fik straks fra starten følelsen af, at her var jeg i hænderne på fagfolk, der kan deres metier til topkarakter. Tillige en rigtig god kommunikation fra behandlerens side om diagnosen…


Nærvær og stærk faglighed

Kære WestLoft Tak for jeres engagement og professionalisme. Jeres tilgang og nærvær krydret med objektiv stærk faglighed har været et vigtigt element i mit forløb. Mvh Flemming Hvidesten Professional coaching & Leadership development


Undervisning læger

Kære Jacob og Jonas Min gruppe valgte jeres præsentation som årets bedste efteruddannelsesoplæg i 2011 takket være jeres gode oplæg, som punkterede flere af vores fordomme om kiropraktorer. Det åbnede mine øjne for hvad den moderne kiropraktor kan i forhold til diagnostik og behandling, og jeg er ikke siden blevet skuffet. Jeg takker for det gode samarbejde…


Støtte og opbakning

Kære WestLoft Jeres hjælp gennem hele min sygdomsperiode var helt formidabel. Jeg er meget taknemmelig over jeres støtte & opbakning, jeres gode råd og behandlinger. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden. Tusind tak! Mette Medom Vorre, læge


Tværfagligt samarbejde

Kære Jacob West og Jonas Loft God vind med jeres nye filial i Glostrup. I gør det fremragende og det er mit håb at samarbejdet mellem praktiserende læger og kiropraktorer, bliver som vores med jer – det er i hvert fald til stor nytte i vores klinik, hvor vi tilstræber optimal behandling af vores patienter….


God behandling

Kære WestLoft Tak for jeres altid hjælpende hænder og tak for god behandling! Bedste hilsner Kasper Eistrup, Billedkunstner, forsanger, guitarist, komponist (Kashmir)


Råd og vejledning

Kære WestLoft Tak for jeres store hjælp igennem lang tid, og jeres råd og vejledning. Uden jeres hjælp tror jeg ikke, jeg var nået så langt. Jeg har det rigtig godt i dag. I har mine bedste anbefalinger! Bente Sofie Jørgensen Sprogøvej 17, Frederiksberg


Professionelle og servicemindede

Westloft er helt igennem professionelle – også mere end min læge! Jeg er meget tryg ved de behandlinger jeg har fået. De kan svare på alle spørgsmål og supplerer gerne med yderligere indsigt i deres arbejde. Det er betryggende at man bliver inddraget i behandlingen og får at vide hvad der foregår. Efter første gravidtet…


Diagnostik

En konsultation med WestLoft føles som en konsultation med Kiropraktorernes Sherlock Holmes. Udfra liden information er de i stand til at komme frem til en uhyggelig præcis konklusion og mindst lige så vigtigt forbedre tingenes tilstand allerede fra første besøg. Rune Søltoft IT Konsulent


Albuefraktur

Efter en kompliceret albuefraktur fik kiropraktoren genskabt så god bevægelighed i armen, at selv ortopædkirurgen var overrasket. Cecilie Frederiksen Frisør


Morbus Bechterew

Gigtsygdommen Bechterew har givet stivhed og ømhed i nakke, ryg, arme og ben. Kiropraktisk behandling hos WestLoft har hjulpet mig til at bevare størst mulig bevægelighed, og har givet god lindring i hele kroppen. Finn Lemkuhl IT Konsulent