WestLoft tilbyder

Hos Kiropraktorerne WestLoft benytter vi en række forskellige behandlingsteknikker, foruden billeddiagnostiske undersøgelser som røntgen og ultralyd. Herudover tilbyder WestLoft også Z-health og biomekanisk bikefitting.
Bemærk, at massage og akupunktur foregår som en del af den samlede kiropraktiske behandling. Vi tilbyder ikke massage og akupunktur i traditionel form, som det kendes fra massører og akupunktører.

array ( 'heading' => 'Slidgigt', 'text' => 'Slidgigt ses oftest i hænder, nakke, ryg, hofter, knæ og storetåens grundled.Selvom du har slidgigt, behøver du ikke finde dig i smerter. Hør mere om smertelindrende behandlinger hos din kiropraktor – vi kan finde en tid til dig på tlf. 3312 1612.', 'link-text' => 'Læs mere', 'link-url' => '/westloft-tilbyder/ved-slidgigt/', )

Slidgigt

Slidgigt ses oftest i hænder, nakke, ryg, hofter, knæ og storetåens grundled.Selvom du har slidgigt, behøver du ikke finde dig i smerter. Hør mere om smertelindrende behandlinger hos din kiropraktor – vi kan finde en tid til dig på tlf. 3312 1612.

Læs mere
array ( 'heading' => 'Kolik', 'text' => 'Er du udmattet af bekymring over din grædende baby og mange søvnløse nætter? Få en tid hos en dygtig kiropraktor hos os. Vi holder tider ledige, for at kunne hjælpe akut i situationer som din. Tast 3312 1612 og kom til med det samme.', 'link-text' => 'Læs mere', 'link-url' => '/en-kiropraktor-behandler/boern/spaedboern/', )

Kolik

Er du udmattet af bekymring over din grædende baby og mange søvnløse nætter? Få en tid hos en dygtig kiropraktor hos os. Vi holder tider ledige, for at kunne hjælpe akut i situationer som din. Tast 3312 1612 og kom til med det samme.

Læs mere
array ( 'heading' => 'Forstuvning', 'text' => 'Har du en forstuvning, vil du med det samme kunne mærke en lindring i dine smerter efter en manuel behandling hos en kiropraktor hos WestLoft. Vi kan også vurdere, om der i stedet for en forstuvning er sket et brud på dine knogler.', 'link-text' => 'Læs mere', 'link-url' => '/westloft-tilbyder/ved-forstuvning/', )

Forstuvning

Har du en forstuvning, vil du med det samme kunne mærke en lindring i dine smerter efter en manuel behandling hos en kiropraktor hos WestLoft. Vi kan også vurdere, om der i stedet for en forstuvning er sket et brud på dine knogler.

Læs mere

array ( 'heading' => 'Seneskader', 'text' => 'Du vil opleve at seneskader og senebetændelse – ud over at være smertefulde – tager til i styrke, hvis de ikke behandles. Kom i gang nu, enten i klinikken på Axeltorv i København eller på klinikken i Glostrup nær stationen.', 'link-text' => 'Læs mere', 'link-url' => '/westloft-tilbyder/ved-seneskader/', )

Seneskader

Du vil opleve at seneskader og senebetændelse – ud over at være smertefulde – tager til i styrke, hvis de ikke behandles. Kom i gang nu, enten i klinikken på Axeltorv i København eller på klinikken i Glostrup nær stationen.

Læs mere
array ( 'heading' => 'Skæv ryg', 'text' => 'Målet med behandlingen og træningen af en skæv ryg er ikke at gøre den lige. Ryggen skal blot blive i stand til at bevæge sig så frit og naturligt, at du undgår unødige smerter eller gener. Lær effektive øvelser, der kan hjælpe dig.', 'link-text' => 'Læs mere', 'link-url' => '/westloft-tilbyder/ved-skaev-ryg-skoliose/', )

Skæv ryg

Målet med behandlingen og træningen af en skæv ryg er ikke at gøre den lige. Ryggen skal blot blive i stand til at bevæge sig så frit og naturligt, at du undgår unødige smerter eller gener. Lær effektive øvelser, der kan hjælpe dig.

Læs mere
array ( 'heading' => 'Løbeskader', 'text' => 'Mange løbere oplever at få smerter i forbindelse med deres træning. Det sker både på motions- og eliteplan. Behandlingen af løbeskader og sportsskader er forskellig alt efter årsagen til din skade. Generelt er der god effekt ved kiropraktisk behandling.', 'link-text' => 'Læs mere', 'link-url' => '/westloft-tilbyder/ved-lobeskader-og-sportsskader/', )

Løbeskader

Mange løbere oplever at få smerter i forbindelse med deres træning. Det sker både på motions- og eliteplan. Behandlingen af løbeskader og sportsskader er forskellig alt efter årsagen til din skade. Generelt er der god effekt ved kiropraktisk behandling.

Læs mere

%22

HUSK

… at smerter er kroppens advarselslampe, og at det er op til dig at gøre noget ved dem. Få hjælp til at fjerne dine smerter hos en dygtig kiropraktor nu, ring 3312 1612.

WestLoft tilbyder


Hos Kiropraktorerne WestLoft benytter vi en række forskellige behandlingsteknikker, foruden billeddiagnostiske undersøgelser som røntgen og ultralyd. Herudover tilbyder WestLoft også Z-health og biomekanisk bikefitting.
Bemærk, at massage og akupunktur foregår som en del af den samlede kiropraktiske behandling. Vi tilbyder ikke massage og akupunktur i traditionel form, som det kendes fra massører og akupunktører.